plat dak

Platte daken

Zowel voor roofing als voor EPDM kan u bij ons terecht. Wanneer u kiest voor EPDM hebt u een naadloos oppervlak met een levensduur van 50 jaar. Ook kan dit oppervlak perfect gebruikt worden voor waterrecuperatie. Wanneer u kiest voor roofing kiest u voor een goedkoper dak met  vele naden en een levensduur van 25 tot 30 jaar

Meer info
WhatsApp Image 2020-01-22 at 19.46.09 (2)

Hellende daken

Bij hellende daken heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, klik daarom op “Meer info”
om een idee te krijgen wat mogelijk is. Vanzelfsprekend kunnen we een standaard pannendak uitwerken maar het gaat verder tot diverse type leien (natuurleien, kunstleien), tegelpannen alsook Joris lde panelen met extra warmte-isolerende eigenschappen. 

Meer info
20180603_111740

Isolatie

1/3 van de warmte in een huis ontsnapt via een niet goed geïsoleerd dak. Ons team zorgt ervoor dat u warmte-energie bespaart door uw huis op een correcte manier te isoleren. Dit kan zowel met PUR isolatie, glaswol en tegelwerk.

Meer info
20180303_175911

Herstellingen & Oversteken

Dringend een herstelling aan uw dak nodig? Bel of mail ons en wij proberen zo snel mogelijk langs te komen om uw probleem op te lossen.

Meer info
velux

Veluxen

Wenst u een dakraam? Dakwerken JVB plaatst deze graag voor u. Dit kan zowel in een nieuwbouw als in een bestaand dak.

Meer info
schrijnwerk

Schrijnwerk

Zowel voor oversteken, dakkapellen en daktimmerwerken bent u bij Dakwerken JVB aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat al u schrijnwerken tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Meer info